Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor het delen van bestanden voordat pc

Jullie kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jou computer zouden moeilijk bestaan. Moderne gevarieerdheid biedt niettemin veel oplossingen. In dat artikel leert u waarmee u een programma kiest om bestanden naar jou computer aan te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u moet zoeken plus welke als de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een interessant -programma voordat het casino overzetten van bestanden te kiezen, zouden u aan verschillende tonen letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit is het belangrijkste dat bij je opkomt. We moet niet dat persoonsgegevens op handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Elke -services dat in deze artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dus onderwerp aan een bijzonder artikel, beslist laat jouw de met specialist is.

Gemak

Dit is zeker van de eerste factoren bij het kiezen betreffende een virtual data room providers -platform. Deze omvatten functies dat het bedragen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jij gemak betreffende het opslaan van bestanden – het moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Keuze om documenten rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Vanwege dit te doen, worden meestal aanvullende bureaus geïntegreerd.

Jij moet maximale controle beschikken over jouw verzenden ofwel ontvangen met bestanden.

Als het bestand kan worden bewerkt, zal het jij geschiedenis met het werken zijn.

Het is geweldig ingeval er naast de pc-versie ook dezelfde mobiele versie komt.

Bevelen

Iedereen wil het voornaamste tarief kiezen met betere prijs plus niet te dikwijls betalen ervoor wat je niet met plan voorkomen te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft gekregen en enkele niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het krijtwit dat die cijfer heel anders zijn in opslagservices. Onderhand sommige u toestaan door bestanden met 250 Gb of meer te downloaden, zijn verschillende beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service met Apple bestaat beschikbaar voordat eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een geheel van elke Apple-services, dit niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar bovendien Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel bestaat de express synchronisatie van bestanden aan alle apparaten, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan alsmede dienen wanneer een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de opslagmedium als server te bedienen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven van gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit moet winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft dikwijls coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en zeker duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer van onboarding in de applicaties in dit product.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te bewerken in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te merken en u prullenbak. U kunt verwijderde bestanden ook zien in de map op welke manier ze waren voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat een snelle en gemakkelijke into met bedragen andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.


Auteur: 11 mei 2022

Blijf op de hoogte